Naglar

Original CND shellac manikyr

Har du gjort dina naglar hos någon annan innan du besöker oss och vill ta bort gammalt och göra nytt så ta gärna reda på om det är SHELLAC CND du haft sen tidigare. Har du ett hårdare material så filar vi inte bort det. Shellac CND är ett lack som tas bort av acetonremover. Ett mer skonsamt lack som undviker filning på din nagelplatta.


Shellac- manikyr

Shellac är ett permanent lack som man målar på dina egna naglar. Lacket håller upp till 3 veckor innan det behövs göras om. Shellac är en metod där man inte använder nerslipning på lacket, vilket är mer skonsamt för dina naglar. Har du sköra naglar är shellac ett bra alternativ för att få den förstärkningen som behövs. Shellac funkar utmärkt så som långa till korta naglar.


Behandling 60 min 700kr

klippning, filning av naglar, klippning av nagelband, polering, ett lager baslack, två lager valfritt lack, ett lager toplack, handkräm och nagelbandsolja.


Shellac – manikyr + borttagning

(borttagning av befintligt shellac och nytt set)

Behandling  75 min 750kr


Klassisk Manikyr


Minimanikyr

Önskad längd och form filas. Nagelband fixas och nagelplattan poleras.
Lackning ingår ej!

Behandling 30 min, 330kr


Klassisk manikyr

Önskad längd och form filas. Nagelband fixas och nagelplattan poleras. Lackning ingår! Lacket du väljer får du ta med dig hem.

Behandling 60 min, 610kr


Klassisk manikyr med paraffinbad

Här ingår allt från en klassisk manikyr. Sedan avslutas behandlningen med ett mjukgivade/fuktgivande paraffinbad för dina händer. Perfekt till dig som har torra händer. Lacket du väljer får du ta med dig hem.

Behandling 75min 685kr


Spa manikyr

Handbad, önskad form filas, nagelband fixas och nagelplattan poleras. Peeling, handmassage och lackning ingår!
Lacket du väljer får du ta med dig hem.

Behandling 80 min, 750kr