Om oss

Nedan kan ni läsa om oss som jobbar här på Söders Spa

Susanne Gustafsson

Frisör
Grundare av Söders Spa

Ett av mina bästa val i livet var att utbilda mig till frisör, ett roligt och skapande arbete. I min själ och i mitt hjärta är jag också en sann entreprenör med målet att skapa en härlig skönhetssalong. Södersspa är en oas för skönhet och välbefinnande – en kreativ och inspirerande miljö som gör dig vackrare från topp till tå. Vi erbjuder det senaste, vi ger de bästa tipsen och idéerna till just dig. Här möter du de bästa frisörerna och terapeuterna – experter på yttre och inre skönhet!

Välkommen!
Susanne

Anna Anastasiou Larsson

Hej, jag heter Anna och har jobbat som hudterapeut på hel eller deltid  i nästan halva mitt liv. Utbildningen avslutade jag i Thessaloniki-Grekland och där hade jag också mitt företag i många år. Jag älskar det här jobbet bland annat för att jag tycker så mycket om människor, men även för att man skapar med händerna och ser resultat. Målet är alltid att kunden ska känna sig nöjd när hon eller han går hem.

Alexandra Embermark

Frisör

Positiv, passionerad frisör som jobbat inom yrket sedan 2007. För mig är alla kunder lika viktiga, och jag lägger stor vikt i att du som kund ska känna dig nöjd och lämna salongen med ett leende. Jag jobbar med Davines hårvårdsprodukter

Cattis Wallgren

Frisör

Började min bana på riktigt efter ngr stopp innan på div. Salonger!
Ville bli riktigt bra på frisöryrket,
Så -82 började jag hos ”Herr” Björn Axén på NK, som lärling!
Älskar utmaningar, att vara kreativ o framförallt att ha roligt!
Är trygg i mitt yrke o älskar att överträffa era förväntningar, hos mig är du i fokus!
Klipp/ färg/ sling m.m!
Även enklare uppsättningar!
Välkommen // Cattis W

Natalia Gustavsson

Natalia Gustavsson

Frisör

Jag är frisör med gedigen erfarenhet i yrket. Redan som 18-åring utbildade jag mig till frisör och har arbetat i branschen sen dess samtidigt som jag vidareutbildat mig till bland annat hårstylist. Jag älskar att skapa och min önskan är att varje kund ska få en trygg, bra upplevelse när de kommer till mig och att de känner sig nöjda med resultatet. Förutom dam och herrfrisering erbjuder jag slingor, färgning, styling, hårbehandling m.m!

Jag hyr frisörstol här på Söders Spa och ser fram emot att träffa dig!

Välkommen!
Med Vänlig Hälsning Natalie!

Jenny Svanberg

Hudterapeut

Jag är i grunden hudterapeut. Utbildade mig 1999 på Beauty Therapist School of Sweden. Sedan 2005 har jag även utbildat mig till nagelteknolog i materialen akryl och gelé. Senare utbildade jag mig i spraytan. Förutom hållbart och märkbart resultat på mina behandlingar, vill jag att det ska vara en trevlig upplevelse för kunden.

Angelica Setterwall

Kiropraktor

Jag är legitimerad kiropraktor och har genomgått Skandinaviska Kiropraktorhögskolans 5-åriga kiropraktorutbildning. Efter utbildningen så har jag gått ett flertal vidareutbildningar inom kiropraktik, nutrition, pediatrik och idrottsmedicin. Jag har arbetat som legitimerad kiropraktor sedan 2005, både i egen praktik, ute hos företagskunder och som kiropraktor på gym i Stockholm.

Det är viktigt för mig att mina patienter förstår de troliga orsaker som finns till de problem som de söker hjälp för. En grundläggande förståelse för hur skelett och muskler samverkar i olika delar av kroppen är viktig för att kunna härleda problemen och sätta in korrekt behandling istället för att bara kortsiktigt behandla symptom. Förutom direktverkande kiropraktisk behandling så arbetar jag därför även mycket med mjukdelsbehandling, triggerpunkter, stretching, förebyggande träningsråd och ergonomi/hållningsanalys för att öka chansen att patienten förblir besvärsfri.

Det jag uppskattar mest i mitt arbete är att får möta människor och få chansen att hjälpa dem att må bättre i sin vardag och sitt arbete. Jag ser fram emot att få träffa er på Söders Spa. Välkomna!

angelica@kiropraktor.eu

070 4450168