Fettreducering

Cellulite & Bodyfirming treatment

En kraftfull och resultatgivande behandling med Mesoestetic produkter,vilka reducerar celluliter och stramar upp huden. Med aktiva ingredienser som penetrerar epidermis och djupgående massage på det berörda området förbättras hudstrukturen avsevärt.

Behandlingen börjar med att området exfolieras ,exempelvis lår och/eller stuss som uppföljs av en igångsättande och djupare massage med väl utvalda aktiva lösningar och avslutas med en omskulpterande kroppsmask.
Vi rekommenderar denna behandling som kur om 6ggr,helst 2ggr i veckan.

Från pris 895:- beroende på område small. medium och large.


Fettreducering med cryolipolysis

Nu kan vi frysa bort ditt fett permanent! 

Vi ser ofta väldigt bra resultat. Maskinen lanserades i somras och skiljer sig från övriga nya Cryometoder genom att den är en kombination av de tre populäraste metoderna i Hollywood: Cryofreeze, Kavitation som spränger fettceller, Radio Frekvensteknologi, där Cryo tar bort fett, Kavitation formar genom att spränga fettceller och Radiofrekvensen RF stramar upp huden och ger den ett lyft. Med vanliga Cryo-behandlingar finns risken att huden blir slappare efteråt eftersom det försvinner fett men ingenting stramar upp den för att kompensera. Det är det unika med den här maskinen.

Under behandlingen appliceras ett speciellt kylmembran över området innan munstycket placeras och aktiveras. Det utvalda området sugs in i munstycket och kyls ner till-8Coch-11Cunder 40-60 minuter. I början känner du bara det kraftiga suget och en kylande känsla. Efter några minuter har kylan bedövat området fullständigt och du känner absolut inget. Du kan faktiskt i lugn och ro läsa en tidning eller bara vila. Efteråt avlägsnas munstycket och masseras med först med Kavitation och därefter med Radiofrekvens några minuter för att få ett så bra resultat som möjligt. –

Det går att behandla samma område upp till 3 gånger med 6 veckors mellanrum. Redan efter 2-3 veckor syns de första resultaten. Det slutgiltiga resultatet syns först efter ca 90 dagar. Resultatet är permanent vilket förut alltid krävt kirurgiska ingrepp.

Det är först på senare år som forskarna har upptäckt att koncentrerad kyla på ett ställe kan fungera som en mild fettsugning.

Hud och fett sugs in i en maskin med hjälp av ett vakuum och kyls därefter ner till 8-10 minusgrader.
Den naturliga processen i kroppen gör att fettlagret krymper, något som dock inte händer över en natt färdigt resultat syns först efter ett par månader.
Så till den sista pusselbiten – Kavitation och RF, Radio Frekvensteknologi, vilket innebär att värme skapas och huden stramas åt.

Men metoden är inget man gör dagen före en fest på röda mattan om man vill komma i en för liten klänning – resultatet syns först efter ett par månader.

Demi Moore går regelbundet på Cryobehandlingar för att hålla sig ung och rynkfri. Och när Christina Aguilera klev ut på röda mattan nyligen var det med en betydligt mer slimmad kropp än året innan. En av hemligheterna: Cryoterapi. Den unika kombinationen av tre behandlingar i en borgar för att stjärnor som Madonna kommer köa för att köpa sig en egen. Eller få klippkort på en behandlande klinik.


Varför har Cryobehandlingar blivit så populärt?

Fettceller är extra känsliga för minusgrader och med ett vakuum-munstycke och kylning kan man ta bort fettceller permanent utan att huden ovanpå skadas. Det är en icke-kirurgisk behandling som tilltalar många.


Passar det vem som helst?

Vi behandlar i dagsläget bara fullt friska personer


Finns det några risker med behandlingen?

Insida lår skall man vara försiktig med Cryobehandling, där finns risk för slapp hud därför är det extra viktigt att man behandlar med RF, Radiofrekvens efteråt. Upprepad Cryobehandling på samma ställe skall göras tidigast efter 6 veckorr, annars kan det ge en ful grop.


Kan man göra hela kroppen utan att ta skada?

Cryobehandling / Fatfreeze passar där man har en större fettansamling, till exempel övre och nedre mage, kärlekshandtag, änglavingar, främre, yttre och bakre lår. Kavitation och radiofrekvens, de två andra delarna av Fatfreeze, fungerar på alla områden. Kavitationen jämnar ut konturer runt det kryobehandlade området och förbättrar blodförsörjning och borttransport av slaggprodukter. Radiofrekvens är viktigt för att strama upp huden.


Vad ska man tänka på inför en behandling och efteråt?

Man får bättre resultat om man kombinerar sin behandling med sund kost och med fysisk träning.


Vi har sett överraskande bra resultat på kort tid.

Fatfreeze kombinerar tre olika metoder som var för sig i dag används för fettreduktion: Cryofreeze, Kavitation och RF, Radiofrekvens.

Cryofreeze är precis vad det låter – en isande kall behandling där fettcellerna kyls ner och långsamt dör genom så kallad apoptos, naturlig celldöd. Fettceller är mycket känsligare för kyla än andra celler, vilket innebär att bara de påverkas och inga andra celler i kroppen.
Behandlingen tar ungefär en timme per område och ger varken smärta eller obehag.

Om du tar bort fett med bara Cryo så finns risken att det istället blir lös hud, det motverkar vi med att ha Kavitation och RF i vår maskin. Det är så låg energi och styrka i metoden att den inte påverkar närliggande blodkärl eller nerver. Vi ville hellre ta fram en säker metod som kräver flera behandlingar, än en snabbare fettminskningsmetod där det faktiskt finns risker för skador.


Hur många behandlingar krävs?

Hur många behandlingar som krävs för att uppnå det resultat du vill ha varierar från person till person och priset kommer du överens om med din terapeut samt vilket resultat du kan förvänta dig. Vi går även igenom hur många behandlingar som behövs på respektive behandlingsområde beroende på hur mycket fett du vill bli av med.

När vi kommit överens om antal behandlingar får du en exakt prisuppgift för hela behandlingen.

Välkommen att boka kostnadsfri konsultation!