IPL/Laser Hudbehandlingar

Skin Rejuvenation IPL (hudföryngring)

Skin Rejuvenation med IPL har visat sig ge gott resultat på:

  • Solskadad hud med pigmentfläckar och blodkärl
  • Grovporig hud
  • Tunna blodkärl
  • Rosacea
  • Rodnader
  • Godartade hudpigmenteringar
  • Vissa ärr

Hur fungerar hudföryngring med IPL?

Det gula ljuset bleker bort pigmentförändringar och ger huden en fräschare look. Denna ljusbehandling åstadkommer en stimulering av elastin- och kollagenproduktionen i huden och gör att huden känns stram och slät.
För ett lyckat resultat rekommenderas en behandlingsserie med 3 – 4 behandlingar med 3 veckors intervall. Behandlingsserien kan upprepas med jämna mellanrum, t.ex. vår och höst för att behålla hudens fräschör.


Aknebehandling IPL

Akne är en kronisk inflammation kring hårfolliklar och i anslutande talgkörtlar. IPL används vid behandling av akne med mycket gott resultat. Ljuset och värmen från IPL gör att inflammationen i talgkörtlarna minskar och aknen läker ut. Man behandlar en gång i veckan i 4-6 veckor. Efter 3-4 behandlingar upplever man en förbättring som fortsätter tills aknen läker ut helt.


Kärlborttagning IPL


Hur fungerar metoden?

Vid behandling av ytliga blodkärl med IPL används det gröna ljuset. Detta ljus absorberas i de röda pigmenten i blodkärlet och övergår i värme som gör att blodet i kärlet koagulerar, vilket i sin tur medför att kärlet tillbakabildas. För ett lyckat resultat krävs 3 – 4 behandlingar med 3 veckors intervall.


Kan alla blodkärl behandlas?

Bäst fungerar denna metod på fina ytliga blodkärl i ansikte och hals samt på ben. För kärl med större diameter fungerar vissa lasrar och andra metoder bättre.


Vid alla behandlingar med IPL gäller:

– Har du solat, vänta 3-4 veckor innan du behandlar
– Var försiktig med solen i samband med behandling
– Använd solskyddsmedel med hög faktor, 30 eller högre

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultationstid.


Priser

Skin Rejuvenation
Ansikte 1 790 kr
Ansikte & hals 2 590 kr
Ansikte, hals & dekolletage 3 490 kr
Dekolletage 1 790 kr
Hals 1 290 kr
Hals och dekolletage 2 590 kr
Händer 990 kr

Aknebehandling

Priset beror på en rad olika faktorer som omfattning och svårighetsgrad samt antalet behandlingar. Vi behöver därför träffa dig för att kunna bedöma din akne och ge dig ett kostnadsförslag.

Ytliga blodkärl
Kinder 990 kr
Kinder & näsa 1 490 kr
Näsvingar 590 kr
Hela näsan 990 kr

Fraktionerad Radiofrekvens


Framtidens Ansiktslyft!

Fraktionerad Radiofrekvens passar för att behandla slapp hud då metoden stimulerar nybildning av kollagen och stramar upp hud som tappat sin spänst både i ansiktet och på kroppen. Till exempel efter graviditeter eller åldersrelaterade rynkor.


Vad är Fraktionerad Radiofrekvens?

Fraktionerad Radiofrekvens är en icke kirurgisk metod lika effektfullt som ett minilyft som lyfter upp, förtjockar och bildar nytt kollagen i huden så den ser betydligt yngre ut. Maskinen hettar upp kollagenet i det djupa hudlagret så nytt kollagen bildas, vilket stramar upp och lyfter, slätar ut huden och minskar celluliter. Fraktionerad Radiofrekvens är en behandling för att behandla slapp hud och göra ansiktslyft utan kirurgi!
Behandlingen har även visat sig ha ett bra resultat för att behandla akne. Med endast en behandling har vissa patienter blivit av med sin akne eller blivit betydligt bättre, i vissa fall kan en andra behandling behövas efter någon månad.


Är behandlingen smärtsam?

Behandlingen ska kännas men inte göra ont. Det som känns är en pirrande värme som hettar upp det underliggande hudlagret. Det är vanligt att man känner hur huden blir varm allteftersom värmen ökar men det avtar omedelbart efter behandlingen. Det är denna hetta som krymper kollagenet, stramar upp huden och stimulerar till ny kollagenproduktion och får ditt ansikte att se flera år yngre ut genom att huden återfår sin spänst och lyster.


Hur går behandlingen till?

Behandlingen utförs med en mycket avancerad datorstyrd enhet. En liten handenhet hålls mot huden och med denna maskin stramas huden upp utan att skada den. Det blir inga synliga sår. Varje puls värmer på ett ytterst kontrollerat sätt upp underliggande vävnad och ger en kontraktion och uppstramning av slapp hud.

Behandlingen har inga biverkningar eller läkningstid, endast en lätt rodnad kan synas efter behandlingen men den försvinner snabbt. Resultatet håller därefter i sig 3-5 år beroende på ålder och leverne. Sol och rökning är de värsta fienderna.


Priser

Hela ansiktet (utom ögonlock) 45 min

6 000 kr

Ansikte och hals 60 min

8 000 kr

Ansikte, hals och dekolletage 90 min

9 000 kr

Nedre del av ansikte 30 min

4 000 kr

Runt Ögonparti 30 min

2 000 kr

Panna och ögonlock 60 min

5 000 kr

Handryggar båda händerna 30 min

2 000 kr

Mage 60 min

10 000 kr

Stuss 60 min

10 000 kr

Lår (fram eller baksida) 60 min

8 500 kr

Lår både fram och baksida 120 min

17 000 kr

Stuss och lår (fram eller baksida) 120 min

18 000 kr

Stuss lår både fram och baksida 150 min

26 000 kr 


Mycket prisvärt då endast en behandling behövs!  

Endast en behandling behövs och resultatet är i stort sett synligt direkt och har en fortsatt verkan i 6-12 månader. Du ser det bästa resultatet efter 4-6 månader.


Hur lång tid håller effekten i sig? 

Effekten håller i sig 3-5 år med bara en behandling beroende på ålder. Men för den som vill kan en upprepad behandling göras efter 6-12 månader.


Vem lämpar sig behandling för?

Behandling med fraktionerad radiofrekvens lämpar sig utmärkt för personer mellan 30 och 65 år som börjar få en slappare hud med mindre spänst.