Massage

Klassisk massage

Kraftfull och mjukgörande massage. Pressur och triggerpunktsbehandling kan användas, vilket betyder att spända partier och muskelknutar får extra uppmärksamhet om så önskas.

Behandling 30 min, 540:-
Behandling 40 min, 700:-
Behandling 60 min, 850:-
Behandling 80 min, 1040:-


Avslappnings massage

Genom beröringen så frisätts hormonet oxyticin i kroppen. Det i sin tur aktiverar lugn och ro-systemet som verkar välgörande, återhämtande och stressförebyggande på ett naturligt och effektivt sätt.

Behandling 60 min, 850:-
Behandling 80 min, 1040:-


Hot stone massage

Hot Stone massage är en ljuvlig naturbehandling i vilken du blir masserad både med olja och med varma lena lavastenar. Behandlingen löser upp muskelspänningar, ökar syresättningen i vävnaderna och verkar utrensande. Beröringen, värmen från stenarna och doften från de läkande oljorna blir till en helheltsupplevelse!
Behandlingen passar väl för dem som vill varva ner, bli på djupet uppvärmda och återhämta sig på alla sätt. Hot Stone massage eliminerar lagrad stress och frigör ny kraft och energi!

Helkropp 80 min, 1190:-


Hot stone aroma lyx massage

En hel Hot Stone massage inklusive ansikts och skalpmassage, samt en aromaterapeutisk oljekonsultation.

Behandling 100 min, 1.310:-


Taktil stimulering

Taktil Stimulering är en sinnesträning som behandlar huden som organ och sinnesorgan. Det är en strukturerad beröringsmetod som är mjuk men når djupt genom hudens miljontals receptorer. Huden är nära förbunden med nervsystemet och hjärnan och vid varsam stimulering av beröringsreceptorerna frisätts höga halter av välbefinnande och lugn och ro hormoner. Det som skiljer taktil stimulering från ”vanlig massage” är att inget hårt tryck och inga smärtreceptorer aktiveras. Det tillåter kroppen att helt koppla ur försvaret som så ofta är alltför påslaget vid inre stresstillstånd. Metoden syftar till avslappning och når sinnet och själen lika mycket som den omsluter kroppen i sin helhet.

Värme är viktigt under en behandling i taktil stimulering. Varm olja och värmedynor används för att ytterligare öka avslappningen. Behandlingen avslutas med en stunds inbäddad vila.

Vid stort behov av stressreducering rekommenderas kurer med flera behandlingar i tät följd. (pris enligt överenskommelse)

Behandling 60 min, 750:-


Lymfmassage stimulerar lymfsystemet att föra ut överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen. Behandlingen är en blandning av strykningar i lymfflödets riktning, muskelmassage andning och tryck. Det är en lugnande behandling eftersom lymfsystemet fungerar som bäst när man är avslappnad. Behandlingen passar alla, men speciellt personer med någon typ av mindre svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom.


Huvudmassage ro

Rogivande massage av nacke, axlar, ansikte och hårbotten. Ökar tillförseln av syre upp i huvudet vilket lindrar och förebygger spänningshuvudvärk och trötthet.

Behandling 30 min, 580:-


Kiropraktisk mjukdelsbehandling

Kiropraktisk mjukdelsbehandling kan bäst jämföras med en kraftfullare form av massage och behandlar problem i rörelseapparaten. Den har ofta inslag av mobilisering (kiropraktisk manipulering utan ”knak”) och triggerpunktsbehandling.  Vi ger även råd kring träning, stretching och förebyggande/behandlande övningar.

Behandling 30 min
Behandling 60 min