Om oss

Nedan kan ni läsa om oss som jobbar här på Söders Spa

Susanne Gustafsson

Frisör
Grundare av Söders Spa

Ett av mina bästa val i livet var att utbilda mig till frisör, ett roligt och skapande arbete. I min själ och i mitt hjärta är jag också en sann entreprenör med målet att skapa en härlig skönhetssalong. Södersspa är en oas för skönhet och välbefinnande – en kreativ och inspirerande miljö som gör dig vackrare från topp till tå. Vi erbjuder det senaste, vi ger de bästa tipsen och idéerna till just dig. Här möter du de bästa frisörerna och terapeuterna – experter på yttre och inre skönhet!

Välkommen!
Susanne

Alexandra Embermark

Frisör

Positiv, passionerad frisör som jobbat inom yrket sedan 2007. För mig är alla kunder lika viktiga, och jag lägger stor vikt i att du som kund ska känna dig nöjd och lämna salongen med ett leende. Jag jobbar med Davines hårvårdsprodukter

Eva Suhl

Frisör

Jag har arbetat som frisör i ca 30 år. Jag har även haft egen salong i 11 år.
Jag har utbildat mig på Vidal Sason och Tony & Guy och fortbildar mig kontinueligt
på kurser och visningar.Jag gör extensions med keratinslingor och tejphår vanligtvis. Jag jobbar idag främst med Revlon Proffecionals. Jag älskar fortfarande, efter alla år, mitt jobb som frisör.

Mia Hadadi

Frisör

Jag började klippa redan som 14-åring och kände senare att det varett spännande yrke då även min morfar var frisör! Jag åkte till London för mer än 20 års sen och utbildade mig på Vidal Sassoon School. Efter nästan 20 år med egen salong var det dags för en förändring! Hyr nu stol här på Söders Spa! Jag klipper,färgar, slingar, permanentar, stylar och gör extenssion i keratin! Jag stortrivs med att göra mina kunder fina och glada och ser även kunderna som mina levande reklampelare!

Cattis Wallgren

Frisör

Började min bana på riktigt efter ngr stopp innan på div. Salonger!
Ville bli riktigt bra på frisöryrket,
Så -82 började jag hos ”Herr” Björn Axén på NK, som lärling!
Älskar utmaningar, att vara kreativ o framförallt att ha roligt!
Är trygg i mitt yrke o älskar att överträffa era förväntningar, hos mig är du i fokus!
Klipp/ färg/ sling m.m!
Även enklare uppsättningar!
Välkommen // Cattis W

Duda Bicanin

Hudterapeut & Fransstylist

Efter min 4åriga utbildning till certifierad hudterapeut / undersköterska började jag arbeta som hudterapeut med inriktning hudvårdsproblem. Jag utför alltifrån ansiktsbehandlingar, IPL, Carboxy, Nannic, vaxning m.m.

Efter en tid blev jag även intresserad av fransförlängning så jag utbildade mig i volym och singel metoden.

Min högsta önskan är att mina kunder känner sig trygga och avslappnande i mina behandlingar.

Du är varmt välkommen att boka tid hos mig och välja behandlingar från vårt stora utbud av hudvård till fransförlängning.
Ser fram emot att träffa dig!

Veronica Örn

Auktoriserad hud-och spaterapeut

Jag är mycket stolt över mitt yrkesval som hudterapeut och är i botten undersköterska, mitt stora intresse och passion är hudvård och allt vad det innebär. Jag håller mig ständigt uppdaterad genom föreläsningar och kurser om det senaste vad gäller huden.

Har arbetat här på Söders Spa i 1,5 år och när Du som kund kommer på behandling hos mig är DU mitt fokus och min dag går ut på att ge Dig en avkopplande, härlig och njutbar stund som ger ny energi och liv till din hud, kropp och själ .

Är givetvis lyhörd för Dina önskemål och Ditt välbefinnande,varmt välkommen till mig!

Jenny Svanberg

Hudterapeut

Jag är i grunden hudterapeut. Utbildade mig 1999 på Beauty Therapist School of Sweden. Sedan 2005 har jag även utbildat mig till nagelteknolog i materialen akryl och gelé. Senare utbildade jag mig i spraytan. Förutom hållbart och märkbart resultat på mina behandlingar, vill jag att det ska vara en trevlig upplevelse för kunden.

Sofie Stenmark

Dipl. Massage- Aromaterapeut, Beröringspedagog

Jag har haft den stora lyckan att arbeta med holistisk friskvård i 20 år. Det är en sann glädje att få vara delaktig i att öka människors välbefinnande och jag tror och tilltalas verkligen av beröringens helande kraft och de eteriska oljornas fanatastiska förmågor. Ända sedan urminnes tider har människan använt läkeväxter och hämtat kraft i naturen. Aromaterapin inbjuder oss till att fortsätta med det.

I samband med de längre behandlingarna jag ger finns också tid till individuell stresshantering och stödjande samtal. Men det går också bra att komma till mig, bara vara tyst, landa helt och ladda om batterierna.
Ger behandlingar i Aromaterapi, Hot Stone massage, Taktil Stimulering, Klassisk massage samt Essens massage som är en kombinationsbehandling med både aromaterapi och klassisk mer behandlande massage. Välkommen till din stund för värdefull återhämtning!

Angelica Setterwall

Kiropraktor

Jag är legitimerad kiropraktor och har genomgått Skandinaviska Kiropraktorhögskolans 5-åriga kiropraktorutbildning. Efter utbildningen så har jag gått ett flertal vidareutbildningar inom kiropraktik, nutrition, pediatrik och idrottsmedicin. Jag har arbetat som legitimerad kiropraktor sedan 2005, både i egen praktik, ute hos företagskunder och som kiropraktor på gym i Stockholm.

Det är viktigt för mig att mina patienter förstår de troliga orsaker som finns till de problem som de söker hjälp för. En grundläggande förståelse för hur skelett och muskler samverkar i olika delar av kroppen är viktig för att kunna härleda problemen och sätta in korrekt behandling istället för att bara kortsiktigt behandla symptom. Förutom direktverkande kiropraktisk behandling så arbetar jag därför även mycket med mjukdelsbehandling, triggerpunkter, stretching, förebyggande träningsråd och ergonomi/hållningsanalys för att öka chansen att patienten förblir besvärsfri.

Det jag uppskattar mest i mitt arbete är att får möta människor och få chansen att hjälpa dem att må bättre i sin vardag och sitt arbete. Jag ser fram emot att få träffa er på Söders Spa. Välkomna!