Aromaterapi

Aromaterapi är en gren inom holistisk hälsovård som på djupet harmoniserar människan. En aromaterapibehandling stimulerar två av våra starkaste sinnen – beröringssinnet och luktsinnet, vilka verkar oerhört kraftfullt och helande tillsammans. De terapeutiska kvalitéerna hos de eteriska oljorna är mycket variationsrika men en gemensam egenskap hos många är att de stärker vårt immunförsvar.

Sedan urminnes tider har människan hämtat kraft ur naturen. Aromaterapin bjuder in oss till att fortsätta med det. Eteriska oljor påverkar oss både fysiskt, psykiskt och själsligt.


Aroma massage

De personligt utvalda eteriska oljorna blandas ihop och masseras sen in i en mjuk och skön avslappningsmassage med akupressurtryck.

70 min, 710:-
90 min, 820:-
Återbesök 50 min, 600:-
100 min, 950:- (Lyxvarianten inklusive en avslutande näringsrik ansiktsmask med ros eller sandelträ.)


Essens massage – unik kombinationsbehandling

Både Aromaterapi och Klassisk massage. Den mer behandlande klassiska massagetekniken erbjuds tillsammans med de välgörande effekterna av de eteriska oljorna som är speciellt utvalda för just dig.

70 min, 710:-
90 min, 820:-
Återbesök 50 min, 600:-


Aroma ansiktsbehandling (topp o tå)

Urval av eteriska oljor, ansiktsrengöring, varma handdukar, omsorgsfull massage av axlar, nacke, ansikte och hårbotten, ansiktsmask samt hand och fotmassage. Endast ekologiskt framställda produkter av märket Primulina används.

75 min, 790:-
90 min, 950:- (Lyxvarianten inklusive ryggmassage)


Hot stone massage

Hot Stone massage är en ljuvlig naturbehandling i vilken du blir masserad både med olja och med varma lena lavastenar. Behandlingen löser upp muskelspänningar, ökar syresättningen i vävnaderna och verkar utrensande. Beröringen, värmen från stenarna och doften från de läkande oljorna blir till en helheltsupplevelse!
Behandlingen passar väl för dem som vill varva ner, bli på djupet uppvärmda och återhämta sig på alla sätt. Hot Stone massage eliminerar lagrad stress och frigör ny kraft och energi!

Helkropp 80 min, 950:-


Hot stone aroma lyx massage

En hel hot stone massage inklusive ansikts och skalpmassage, samt en aromaterapeutisk oljekonsultation.

Behandling 100 min, 1.150:-

Efter behandlingar rekommenderas att stilla sig, gärna med en kopp örtte och därefter är det värdefullt att dricka mycket vatten och lyssna på kroppens naturliga rytm.
Under den kalla årstiden och för frusna personer så masserar jag gärna med varm olja.

Varmt Välkomna!